Wooncentrum

23+ wooncentrum studio wonen met aanleunfunctie en ambulante begeleiding aangepast aan de noden van de bewoner.

Een inclusief project die nieuwbouwstudio’s met eigen badkamer en keuken aanbied.
Een project die ervoor zorgt dat alleen wonen net iets gemakkelijker wordt in contact met de medebewoners, de medewerkers en de buurt.

Een project die op jou maat gesneden wordt en ervoor zorgt dat elk van ons zich goed mag voelen in zijn vel

Enkele foto's

Enkele voorbeelden

  • Benny is 24 jaar en heeft autisme. Hij vind het moeilijk om alles georganiseerd te krijgen. Hij wil graag alleen gaan wonen maar heeft hier graag nog wat ondersteuning bij. Zijn doel is dat hij binnen een aantal jaar helemaal zelfstandig kan wonen en een gezin kan stichten op een zelfgekozen plek.
  • Tinneke is op haar 25ste in een rolstoel terecht gekomen. Ze wil nu graag verder met haar leven en wil graag alleen gaan wonen. Helemaal alleen voelt ze zich eenzaam en kan ze ook niet onmiddellijk hulp inroepen wanneer dat nodig is. Een plaats waar ze contact kan opbouwen met andere mensen lijkt voor haar de ideale oplossing.
  • Loes is 42 jaar heeft een moeilijke jeugd achter de rug. Hierdoor ontwikkelde ze psychische problemen en werd ze af en toe begeleid in een psychiatrische afdeling. Loes is op dit moment stabiel maar wil graag in een veilige omgeving wonen waar ze in contact staat met anderen.
  • Roger is 67 jaar zijn vrouw is vorig jaar overleden en hij voelt zich sindsdien heel erg eenzaam. Hij wil graag terug contact met mensen en wil graag betrokken zijn in activiteiten die voor hem terug leven blazen in de brouwerij.